Ansökan

Så ansöker du

Stiftelsen arbete riktar sig främst åt dem som har kopplingar till Botkyrka och Alby, som boendes, verksamhet aktör eller andra. Du som vill ansöka om stöd från oss kan göra det direkt på hemsidan i ansökningsblankett (se nedan) eller skriva ut ansökningsblankett och posta in till oss, då gäller vår adress i kontaktuppgifterna.

Du kan ansöka året om, och handläggningstiden kan variera beroende på belopp och ansökans mål.  Vi utgår ifrån ansökans syfte och ändamål där vi premierar ansökningar som riktar sig till medborgare i Botkyrka. Ansökningar som har möjlighet att leva vidare och har hög genomslagskraft uppmuntras. Vi rekommenderar att du tänker igenom ändamålet/projektet, beskrivning av projektet, kostnader och budget, projektets start- och slutdatum. Tänk kreativt.

Vad händer sen?

Styrelsen fattar beslut om hur bidragen fördelas och vi fördelar medel på den avkastning som görs från stiftelsens kapital. Samtliga ansökningar kommer få svar. Ofullständigt ifylld ansökan medför att ansökan lämnas utan avseende.

Hjälp – Har du några frågor gällande din ansökan är du välkommen att kontakta Stiftelsen.

 

 


500


500

 

  

 

Adress

Domarebacken 38, 145 57 Norsborg

Email

info@stiftelsenmittalby.se

©stiftelsenmittalby.se

product by Westnovo.com

Close Menu