Ansökan

Läs vidare för att veta hur du kan ansöka.

Så ansöker du

 

Stiftelsen arbete riktar sig främst åt dem som har kopplingar till Botkyrka och Alby, som boende, verksamhet, aktör eller annat. Du som vill ansöka om stöd från oss kan göra det direkt på hemsidan i ansökningsblankett (se nedan) eller skriva ut ansökningsblankett och posta in till oss, då gäller vår postadress i kontaktuppgifterna.

images

Du kan ansöka året om, och vi tar beslut angående ansökan fyra gånger per år, en gång per kvartal. Vi utgår ifrån ansökans syfte och ändamål där vi premierar ansökningar som riktar sig till personer i Botkyrka. Ansökningar som har möjlighet att leva vidare och har hög genomslagskraft uppmuntras. Vi rekommenderar att du tänker igenom ändamålet/projektet, beskrivning av projektet, kostnader och budget, projektets start- och slutdatum. Tänk kreativt. Vid frågor, skicka iväg ett mejl. 

Har du ett projekt som ska leva vidare i flera år?

Sök då för flera år.

Vid bidrag blir du villkorad första året och återrapportering används som grund för vidarebeslut. 

 

Vad händer sen?

Styrelsen fattar beslut om hur bidragen fördelas och vi fördelar medel på den avkastning som görs från stiftelsens kapital. Samtliga ansökningar kommer få svar. Ofullständigt ifylld ansökan medför att ansökan lämnas utan avseende.

Ansökan:


  500


  500


  Hjälp

  Har du några frågor gällande din ansökan är du välkommen att kontakta oss.

  Målet är att  främja och bidra till en positiv utveckling i Botkyrka kommun och i Alby i synnerhet.

  Ansök idag:

  Här hittar du oss också:

   © Copyright 2022 stiftelsenmittalby
   ....................................................................

   Webdesign av ZiaDigital